Soffor

Köp soffor online - snabbt och enkelt

Att välja ny soffa kan vara en stor utmaning! Vilken modell ska man egentligen välja? Bäddsoffor, hörnsoffor, eller soffor med schäslong? Listan över möjliga val kan göras lång och för att du ska få lite hjälp och goda råd på vägen så kommer här några bra tips för dig att tänka på inför beslutet. En viktig faktor är att soffan har rätt hårdhetsgrad. En del gillar att sjunka långt ner i soffan medan andra vill ha lite mer struktur i sitsen och ryggstödet. Det här valet är högst personligt så tänk efter noga vad just du och dina familjemedlemmar föredrar och utgå ifrån det.

Det andra du ska tänka på när du tittar på soffor är storleken. En 3 sits soffa är beräknad efter tre normalstora vuxna. Även om soffor med divan är större så räknas divanen endast som en sits då den ofta används av endast en person. Har du små barn så måste du räkna med att de tar mer plats inom en snar framtid och om du inte vill köpa en ny soffa efter bara några år så behövs detta planeras för.

Välj en soffa som passar i just ditt hem

Självklart måste du även anpassa inköpet av soffor efter hur stor yta du har i ditt hem, var noga med att mäta upp utrymmet där du planerar att ställa din nya soffa för att undvika otrevliga överraskningar. Tänk även in resten av inredningen i rummet där du ska ha din soffa och välj design och klädsel utefter det. Eleganta skinnsoffor utstrålar självsäkerhet och klass medan tygsoffor skapar en avslappnad och ombonad atmosfär. Vad är viktigt för dig?

Många av våra soffor har avtagbart tyg som går att tvätta och byta ut om du vill förnya soffans utseende efter några år. Ett annat sätt att ge en personlig touch på din soffa är att komplettera med soffkuddar och plädar. Här får du friheten att fritt experimentera med form och färg för att sätta din egen prägel. I våra återförsäljares sortiment med heminredning online hittar du ett brett utbud av soffor och sofftillbehör.

Bäddsoffor med multifunktion

Av alla soffor så måste man ju säga att bäddsoffan är den allra mest användbara. På dagtid en snygg soffa som på kvällen kan göras om till en skön säng. En bäddsoffa kan både användas som gästsäng och som multifunktionsmöbel i en liten lägenhet där man måste hushålla med utrymmet. Utvecklingen för bäddsoffor har kommit långt och det är idag enkelt att växla mellan säng- och soffunktionen. Det går heller inte att se på de flesta bäddsoffor att de har en gömd funktion. Köp soffor online redan idag, vi garanterar att du hittar den perfekta soffan just för dig i vårt stora utbud. Vi levererar snabbt hela vägen till din dörr, kan det bli enklare?