Hemtextiler

Handla hemtextilier online

Hemtextiler är ett smidigt sätt att snabbt förnya eller stilförändra hemmet. Vi erbjuder hemtextilier online i olika kulörer och har ett stort sortiment. Vi säljer både tyger och färdiga gardiner. De finns i många olika material som till exempel organza och polyester. Vi har lakan och plädar i en rad olika modeller som snabbt gör sovrummet välkomnande. Du hittar även kuddar som gör soffan eller hallbänken mer bekväm och tilltalande. Till middagsdukningen finns flera sorters servetter att välja bland. Kort sagt kan du enkelt välja dina favoriter i ett komplett utbud av textiler till hemmet!

Ta hand om tygerna så håller de sig fina

Oavsett om du handlar lakan online eller andra billiga hemtextilier så håller de sig fina längre om du tar hand om dem på rätt sätt. Ett tips är att alltid följa tvättråden på etiketten. Lakan och sängkläder tål i regel högre temperaturer och de kan ofta torktumlas. Däremot bör du inte lägga in prydnadskuddar och gardiner i torktumlaren. Kuddfodral håller sig fina längre om du tvättar dem ut och in. I vårt sortiment hittar du även kalastillbehör. Vi rekommenderar att du alltid följer tillverkarens råd vid rengöring av dessa.

Hemtrevlig och bekvämt hemma med hemtextiler

Hemtextiler som kuddar erbjuds i flera storlekar, material och färger. Några av våra märken är Bloomingville, HKliving och Ernst Kirchsteiger. Utbudet av material sträcker sig från behaglig bomull till vacker sammet. De finns modeller både med och utan fransar alternativt zip. När du handlar hemtextiler online har du ett stort och brett sortiment att välja bland. Du kan även finna matchande detaljer i form av bordsunderlägg och ljus. Ofta kan en viss färg förstärkas genom att åtminstone tre saker har den färgen, vilket ger enhetlighet. Utöver det kan det vara fint med en detalj eller produkt som bryter av eller går i en snarliknande nyans beroende av tycke och smak.