Piratkapten Dam Deluxe Maskeraddräkt - Small

Piratkapten Dam Deluxe Maskeraddräkt - Small
Brand: Leg Avenue Europe
Size: Small
559 SEK 699 SEK
Mer Info!

Visa alla sjörövare på piratskeppet vem som ställer och styr med denna superhäftiga Piratkapten Dam Deluxe Maskeraddräkt. Iklädd denna awesome skrud kommer du tveklöst få allas respekt och utstråla både karaktär och lyx. För du är väl också den som lyckas bäst med alla plundringar? Nu har du chansen att visa det också!

Piratkapten Dam Deluxe Maskeraddräkt inkluderar en svart piratklänning med läckra hängande tygdetaljer framtill i skimrande guldfärgat mönster, som sträcker sig upp mot överdelen. Ingår gör även ett svart bälte med guldspänne och guldtrim kring midjan samt ett fastsatt bälte som går snett över framsidan och bak över rygg (helsvart).
Sist men inte minst medföljer även en svart pirathatt med guldfärgad trim och ett par långa, vita sleeves med svarta band.

Strumpbyxor, stövlar och svärd ingår ej.

  • Finns i storlek: Small, Medium och Large
  • Inkluderar: Piratklänning med bälte, sleeves med svarta band och pirathatt
  • Material: 100% polyester

Detta är en Leg Avenue™ produkt. Leg Avenue är kända för sina maskeradkläder som är av fantastisk kvalitet. Kanske kostar de lite mer, men de är helt i sin egen klass! Inte att jämföra med andra maskeraddräkter alltså. Tack vare tygets kvalitet kan du tvätta och använda dräkten om och om igen.