OppoSuits Tropicool Shorts Kostym - 58

OppoSuits Tropicool Shorts Kostym - 58
Brand: OppoSuits
799 SEK
Mer Info!

Det kan bli lite bökigt om du vill klä ut dig till ett palmträd på Hawaiimaskeraden. Tänk dig själv! Du blir stel som en pinne och kan inte släppa loss som du vill på dansgolvet. Nej, hoppa i denna störtsköna OppoSuits Tropicool Shorts Kostym istället så kan du dansa hur mycket du vill och samtidigt se palmträdig och cool ut. Du kommer heller inte svettas ihjäl då kostymen kommer i en somrig variant med korta ärmar och shorts.

OppoSuits är den exakta motsatsen till vanliga kostymer, bortsett från kvalitet och passform. De är tillverkade i roliga, ovanliga mönster och färger i en genomtänkt design. Tack vare tygets höga kvalitet kan du använda din OppoSuit om och om igen utan att den förlorar sin passform.

Observera att OppoSuits kostymer är av en slimfit-modell. Vi rekommenderar därför att du väljer den större storleken om du tvekar mellan två storlekar.

OppoSuits Tropicool Shorts Kostym inkluderar:

  • En kortärmad rosa kavaj med motiv av svarta och lila palmer. Kavajen har tre fickor på utsidan, en gömd innerficka samt knäppning framtill (rosa knappar).
  • Ett par matchande kostymshorts med dragkedja i grenen, fickor och hällor. 
  • En matchande slips.
  • Finns i storlekarna: 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60 och 62.