Senaste inläggen

Tips när du ska inreda spelrum i källaren
  • 24 Jan, 2024

Att inreda spelrum i källaren är inte bara en spännande uppgift utan det ger också möjlighet att skapa ett rum som kommer att vara centrum för underhållning och avkoppling i ditt hem. Här är några viktiga steg för att skapa det perfekta spelrummet. Noga planering för optimal funktion och stilFör att verkligen lyckas med att inreda spelrummet är det viktigt att noggrant planera hur du vill använda utrymmet. Skapa olika zoner för brädspel,videospel eller andra aktiviteter beroende på dina behov.

Höstens mys och stil med billig heminredning
  • 30 Oct, 2022

När hösten och mörkret kommer får man göra vad man kan för att lysa upp dagarna på olika sätt. Med billig heminredning får man mycket mys för pengarna. Värmeljus och ljusstakar i olika färger och dofter, filtar som värmer, fladdermusvingar för barn till halloweenfesten och stora härliga tekoppar till värmande te. Det är bara att bjuda hem vännerna, familjen och barnens kompisar eller helt enkelt bara ha en mysig stund för sig själv.

Tips för dig som ska anordna Halloween kalas eller fest
  • 15 Sep, 2022

Att inreda och fixa inför ett halloween kalas är både klurigt och roligt. Först och främst bör det finnas godis, allt från tutti frutti ringar till chips och popcorn. Men en stor del av firandet är ju såklart kostymerna man väljer att ha på sig. Det finns ofta någon som inte vill klä ut sig eller klär ut sig minsta möjliga. För att slippa detta problem så är det enklare att skapa en tema-fest.

Handa säng online - en guide
  • 09 Aug, 2022

När du handlar en säng online så finns det några saker som du ska vara extra noga med. Till att börja med ska du bestämma dig angående måtten, precis som när du köper andra möbler online. Börja med att mäta din gamla säng, det är nämligen inte så ovanligt att man tror att man har en säng i en annan storlek än man faktiskt har. I synnerhet gäller detta av naturliga skäl sängens bredd i första hand.

Gardinstång - så hittar du rätt till dina fönster och gardiner
  • 05 Jul, 2022

Här har vi samlat ett antal praktiska, justerbara gardinstänger av hög kvalitet och till riktigt bra priser. Varför inte passa på att hitta nya gardiner eller andra hemtextiler när du ändå letar efter en gardinstång? Alla produkter är av samma höga kvalitet och till konkurrenskraftigt pris. Stången kan justeras i längd för att kunna passa fönster i olika storlekar, både standardiserade och äldre. Gardinstången fyller i första hand en praktisk funktion, och med en rejäl stång på plats kan du ägna dig åt det roligaste - välja nya gardiner till ditt fönster.

Bohemisk inredning
  • 10 Jan, 2022

Bohemisk inredning - den nya trendenLängtar du efter en avslappnad och bohemisk atmosfär i ditt hem? Då är du helt rätt i tiden eftersom bohemisk inredning är trendigare än någonsin. Här kan du ta del av våra bästa tips om hur du skapar den bohemiska stämningen med rätt färger, materialval och produkter. Botanisera gärna i vårt stora utbud på heminredning online för mer inspiration. Bohemisk inredningsstil har sina rötter i de mer heta och exotiska breddgraderna, därav den starka kontrasten mot klassisk skandinavisk design.

Inspiration för att inreda matrum
  • 01 Nov, 2021

Ta chansen och skapa ett härligt socialt utrymme när det är dags att inreda matrum. Då blir det en naturlig samlingsplats vid större bjudningar, födelsedagar och högtider. Välj först och främst ett rejält bord där så många som möjligt får plats. Sedan är det också viktigt med matchande stolar som också är sköna och sitta i. Tanken är att gästerna ska kunna sitta i flera timmar utan att känna sig obekväma.

Välj rätt högtalartorn för events och mässor
  • 24 Sep, 2021

Att ordna audio till ett stort event är inte detsamma som att fixa bra ljud hemma eller för kräftskivan med grannarna. För större event krävs mer än bara en vanlig högtalare, då ljudet måste nå ut i hela arenan, samtidigt som det inte får bli för hög eller låg volym. Om högtalarna även ska användas till utrop och annat så måste det höras tydligt vad personen säger, oavsett var i lokalen man befinner sig.

Inredningstrender hösten 2021
  • 08 Sep, 2021

Ett begrepp som vi ofta hör är “Home is where the heart is” och den senaste tidens pandemi, som gjort oss orörligare än någonsin, har även gjort så att hus och hem har hamnat högre upp på prioriteringslistan för många. Idag värdesätter vi ett avkopplande, inspirerande och ombonat hem, då vi har börjat spendera mer tid hemma än tidigare. Detta sig även bland inredningstrender hösten 2021. Trä och naturliga färger dominerar hösten 2021 vilket kanske beror på vår starka koppling till skog och natur.

Våra bästa tips för att inreda en liten lägenhet
  • 05 Jul, 2021

Att inreda en liten lägenhet kan vara svårt och det gäller att välja inredning mycket noggrant för att få ut maximalt med funktion från varje möbel. Det är bättre att minska på antalet saker och inte försöka trycka in så mycket så möjligt, då kan intrycket av lägenheten bli att den verkar mindre än vad den egentligen är. Här kan du köpa heminredning online som passar i små lägenheter till fördelaktiga priser.