Senaste inläggen

Bohemisk inredning
  • 10 Jan, 2022

Bohemisk inredning - den nya trendenLängtar du efter en avslappnad och bohemisk atmosfär i ditt hem? Då är du helt rätt i tiden eftersom bohemisk inredning är trendigare än någonsin. Här kan du ta del av våra bästa tips om hur du skapar den bohemiska stämningen med rätt färger, materialval och produkter. Botanisera gärna i vårt stora utbud på heminredning online för mer inspiration. Bohemisk inredningsstil har sina rötter i de mer heta och exotiska breddgraderna, därav den starka kontrasten mot klassisk skandinavisk design.

Inspiration för att inreda matrum
  • 01 Nov, 2021

Ta chansen och skapa ett härligt socialt utrymme när det är dags att inreda matrum. Då blir det en naturlig samlingsplats vid större bjudningar, födelsedagar och högtider. Välj först och främst ett rejält bord där så många som möjligt får plats. Sedan är det också viktigt med matchande stolar som också är sköna och sitta i. Tanken är att gästerna ska kunna sitta i flera timmar utan att känna sig obekväma.

Välj rätt högtalartorn för events och mässor
  • 24 Sep, 2021

Att ordna audio till ett stort event är inte detsamma som att fixa bra ljud hemma eller för kräftskivan med grannarna. För större event krävs mer än bara en vanlig högtalare, då ljudet måste nå ut i hela arenan, samtidigt som det inte får bli för hög eller låg volym. Om högtalarna även ska användas till utrop och annat så måste det höras tydligt vad personen säger, oavsett var i lokalen man befinner sig.

Inredningstrender hösten 2021
  • 08 Sep, 2021

Ett begrepp som vi ofta hör är “Home is where the heart is” och den senaste tidens pandemi, som gjort oss orörligare än någonsin, har även gjort så att hus och hem har hamnat högre upp på prioriteringslistan för många. Idag värdesätter vi ett avkopplande, inspirerande och ombonat hem, då vi har börjat spendera mer tid hemma än tidigare. Detta sig även bland inredningstrender hösten 2021. Trä och naturliga färger dominerar hösten 2021 vilket kanske beror på vår starka koppling till skog och natur.

Våra bästa tips för att inreda en liten lägenhet
  • 05 Jul, 2021

Att inreda en liten lägenhet kan vara svårt och det gäller att välja inredning mycket noggrant för att få ut maximalt med funktion från varje möbel. Det är bättre att minska på antalet saker och inte försöka trycka in så mycket så möjligt, då kan intrycket av lägenheten bli att den verkar mindre än vad den egentligen är. Här kan du köpa heminredning online som passar i små lägenheter till fördelaktiga priser.