8 smarta inredningstips till din hall

Hallen är kanske det rummet som får minst uppmärksamhet i ditt hem. Detta kan tyckas märkligt eftersom det är hallen som ger det första intrycket och därför borde vara ett av de mest prioterade rummen. Oavsett om du har lägenhet, hus eller en liten sommarstuga är hallen ett rum du bör inreda och optimera för att ge dina gäster ett snyggt intryck när de kliver in i ditt hem. Nedan följer lite tips på hur du kan göra för att optimera din hall.

1.Slitstark matta i hallen.

Skaffa en riktigt skön slitstark matta. Eftersom du oftast har skor på dig när kliver in i hallen rekommenderar vi en slitstark matta som håller länge.

2. En färgglad tapet gör hallen lite roligare.

Välj ut en tapet som väcker uppmärksamhet. Hallen är det rum som är enklast att exprimentera med tapeter. Välj något som sticker ut så får dina gäster ett bra första intryck.

3. Ett skoställ förebygger kaos i din hall.

Skaffa ett skoställ så slipper du kaosen det innebär att trampa på skor som ligger precis innanför dörren.

4.En sittplats är bra för dig och dina gäster.

Om du har plats rekommenderar vi varmt att skaffa en liten sittplats i hallen. Detta är bekvämt när du ska snöra på dig skorna och uppskattas av dina besökare.

5.Måla taket i en trevlig färg så får din hall ett lyft

Måla taket i en brytande färg. Detta gör hallen lite livligare och roligare.

6. Spegel i hallen är ett måste.

Ha minst en spegel. När du ska lämna ditt hem för viktigare åtaganden är viktigt att ta en sista koll på hur du ser ut för dagen. Med en spegel i hallen får du alltid en sista koll. Ingen vill gå ner på stan med ett pepparkorn på tanden eller ett hår som står åt alla håll.

7. Renovera dina möbler.

Kolla begagnade möbler som du kan göra om.  Möjligheterna är oändliga. Vill du veta mer om hur du kan få nytt liv i dina möbler? Läs mer här

8. Var alltid kreativ.

Var kreativ. Det är bara du själv som sätter gränserna. Tänk utanför boxen och var inte rädd för att prova nya saker.

 Vill du har mer tips på möbler till din hall? Läs mer här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *