Tusen och en natt!

Vill man ha ett mysigt rum eller hörna i huset där man kan sitta och läsa en bok eller bara ta det lugnt är det mest perfekta inredningen – orientaliskt med inspiration från arabiska länder.

Det första som är viktigt att ha när man ska börja inreda ett rum är inspiration och ett uppsatt mål. Detta gör det enklare för dig som ska möblera om ett rum eller inreda rummet om på nytt att veta hur du ska gå tillväga. Utan mål kan resultatet man siktat mot bli olikt det man har tänkt sig. Ibland kan det bli bättre än det man trott och i vissa fall blir det inte fint alls.

Ett tips för att hålla koll på din plan är att göra en sketch Book där du klipper ut de möbler du har tänkt dig att köpa för att inreda rummet med. Detta kan göras på Paint via din dator eller på ett vanligt papper där du får dina bilder från olika kataloger. Skriv en plan på hur du ska utföra arbetet och försök att få fram en så bra bild som möjligt som du kan gå efter.

Då så! Nu när tipsen är skrivna kan vi direkt gå över till möblerna! Det som företräder på orientaliska möbler är mönster och i många fall är produkten fylld med olika färger på en mörk bakgrund.

Det finns miljontals olika modeller, figurer och färger på dessa. Därför är det inte lika svårt att hitta det man söker eftersom att man garanterat hittar något man gillar bland dessa.

lampalampororientaliskt rum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *