Förbered trenderna i hemmet inför 2017

inredning.1

Tro det eller ej men vi börjar närma oss 2017 sakta men säkert och vi har redan fått span på riktigt heta inredningstrender och vi vet nu exakt vad som ska in och vad som ska ut. Under 2016 har det gått sakta men säkert för vissa att ta in naturen mer och mer i sina vardagsrum och den mer naturliga auran kommer även stanna i våra hem under nästa år. Det var redan förra året som den vita inredningen börja ta sig mer och mer ut och har ersatts med det mer jordnära.

Till att börja med kommer du ser mer och mer av terrarium i olika storlekar i folks hem innehållande växter och det är just för att vi är ute efter att få det mer naturtroget i hemmet. Under en längre period har vi alltid älskat att dekorera huset med alla stora och mellan stora växter, både inomhus och utomhus. Men nästa år kommer som sagt små glasburar med växter i att ta över och vi tror att de kommer vara väldigt lugnande att sitta och kika på.

Naturtrenden stannar inte där utan den ska kännas av i stort sett hela hemmet, veden ska staplas inomhus och klädstänger ska vara stora stadiga grenar. Med andra ord finns det en hel del du kan ta från naturen och inreda och pyssla med själv. Vi tycker att blandningen mellan det lite mer moderna och naturen ger en väldigt fin och tillfredställande känsla. Den jordiga trenden kommer fortsätta till att vi målar över de gamla vita till mer jordnära pasteller så som smutsigt rosa, beige, grönt och mullvadsfärgat.

Vi börjar som sagt sakta men säkert lämna den vita inredningen och ger mer naturliga färger en chans tillsammans med det bohemiska, man kan säga att inspiration kommer från mellanöstern, Marocko och Indien. Allting handlar om att få in de personliga detaljerna till hemmet med exempelvis hjälp av textiler.

Det har som sagt varit väldigt populärt med att få in blåa detaljer i hemmet men nu ska det bytas ut mot en djupare nyans, nämligen mörkgrönt. Denna färg kommer ge oss en ännu starkare känsla av naturen och det är en perfekt färg att använda som exempelvis en fondvägg i sovrummet i och med att det är en väldigt lugnande färg och är garanterat lätt att somna till.

Sist men inte minst har vi en riktigt bra nyhet för er som föredrar att dra in lite lyx till era hem, det är nämligen en av de större trenderna som kommer in nu lagom till 2017. Det som gäller nu är material som exempelvis sammet och de ska täcka möbler och textiler. Satin och siden är också väldigt heta val, men allting beror ju självklart på hur du vill inreda generellt. Vi rekommenderar att du gör ditt bästa för att kombinera det på bästa sätt med filt, betong och flanell.

inredning.2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *