Sommarens 5 inredningstips för båten

Sommaren är precis runt hörnet och det är god tid att börja planera din semester och din båtresor. Vi på Hemochfritid vill dela med oss 5 perfekta tips för att liva upp din båt för att göra din semester lite bekvämare och fräschare.

1. Båtplats

Spara plats i båten genom att förvara saker under golvet. I exemplet ovan ser du två små förvaringsutrymmen perfekta för vin eller mindre redskap till köket. Det bästa med detta trix är att du kan göra fler liknande förvaringsutrymmen väldigt diskret.

2.bokghylla

Mattor och bokhyllor för en mer sofistikerad look. Nyttja delar av båten som vanligtvis står tomma pågrund brist på fantasi. I detta exemplaret ser vi hur den använt sig av alla ytor på båten som får den att se större ut. Takhyllor är inte bara otroligt billigt det är även enkelt att sätta upp helt själv. För att golvet inte ska stå tomt kan man slänga in en snygg matta som matchar inredningen man har omkring sig.

3. båt interiör

Var inte rädd att dekorera båten vid små ytor. Vi ser här ett praktexemplar på hur man får en liten yta att se stor ut samtidigt som den ger en mysig hemkänsla. Vanligtvis är det inte mycket ytor i en båt till att börja med men låt inte det sätta käppar för din fantasi. Tänk utanför lådan och vi kan garantera dig att du kommer hitta en otrolig lösning.

4. båt mys

I fortsättning till att båtar vanligtvis har mindre ytor är det många som föredrar det och ser det som en chans att mysa till det ordenligt med inredningen. Precis som ovan är det lätt att slänga på snygga kuddar som matchar överkastet för att ge ditt sovrummet en mysig och fräsh känsla.

5. båt solrum

Sist men inte minst har vi ett solrum som dessvärre inte många har möjligheten att skaffa, men om du ser en chans att skaffa ett bör du defenitivt ta den. Ett öppet rum med stora fönster är ett perfekt tillägg vid lägre, varmare resor där man tid kan spenderas.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *